Haluatko LARADI ry:n jäseneksi?

Laradi ry on siirtynyt käyttämään selainpohjaista FloMembers -ohjelmaa jäsenrekisterinsä ylläpitoon, joka nopeuttaa ja helpottaa jäseneksi liittymistä, sekä jäsentietojen hallintaa. Tämä tarkoittaa, että voit liittyä Laradiin täyttämällä TÄMÄN verkkopohjaisen lomakkeen! Sähköiset osoitteenmuutokset tapahtuvat toistaiseksi vielä Jäsenlomakkeen kautta.

Vaihtoehtoisesti liittymislomakepohjan löydät tästä linkistä, jolla onnistuu myös solmitilaukset kuin osoitteenmuutoksetkin! Voit lähettää täytetyn lomakkeen sähköisesti osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Liittyä voit vaihtoehtoisesti ottamalla yhteyttä hallituksen jäseniin, joilta saat myös lisätietoa yhdistyksestä, sen toiminnasta sekä muista mieltä askarruttavista asioista.

Mitä hyödyn jäsenyydestä?

UUDET JÄSENET SAAVAT MAALISKUUN JÄLKEEN LIITTYESSÄÄN ENSIMMÄISEN VUODEN JÄSENYYDEN ILMAISEKSI!

Laradi ry:n jäsenenä saat 31€ vuosimaksun hinnalla ottaa osaa kaikkiin Laradi ry:n tapahtumiin. Saat myös tämän lisäksi Navigator -lehden, joka ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Keväisin ja syksyisin järjestettävien yritysvierailujen lisäksi yhdistys järjestää Laradi ry:n Syyspäivät -seminaarin joka toinen vuosi. Syyspäiväseminaarin välivuosina järjestetään viihteellinen Koeponnistus -tapahtuma.

Jäseneksi Laradi ry hyväksyy kaikki laivanrakennuksen parissa työskentelevät diplomi-insinöörit, insinöörit, sekä vastaavassa asemassa toimivat henkilöt.

Opiskelijajäsenille (LRK ja Turun AMK)!

Voit halutessasi ilmoittautua Laradi ry:n jäseneksi jo opiskeluaikana. Ilmoittautumisen yhteydessä pitää vain ilmoittaa arvioitu valmistumisvuosi. Opiskelijajäsenet saavat ottaa osaa Laradi ry :n tapahtumiin, ja heillä on puheoikeus sekä vuosikokouksessa, että vaalikokouksessa. HUOM! Myös opiskelijat, jotka eivät ole ilmoittautuneet jäseniksi, saavat ottaa osaa tapahtumiin. Ilmoittautuessaan opiskelija saa jäsenistölle lähetettävät jäsenkirjeet sähköpostitse ja ilmaisee halukkuutensa jatkaa valmistumisen jälkeenkin Laradi ry:n täysjäsenenä. Opiskelijajäsenen ei tarvitse maksaa vuosimaksua opiskeluaikanaan, ja tästä johtuen Navigator -lehteä ei lähetetä opiskelijajäsenille.